selma-mar-inte-bra

Lilla Selma har inte mått så bra på sista tiden

När ens barn mår dåligt så mår man själv automatiskt lite dåligt; men när ens husdjur mår dåligt så mår man ibland nästan ännu sämre. När barnen mår dåligt hemma så kan de berätta och peka var de har ont och det är oftast enkelt att se vad det kan vara. Nu mår Selma inte så jättebra och har varit slö och spytt många gånger och man vet verkligen inte varför hon mår så dåligt. Man har såklart ringt till veterinären och pratat med dom flera gånger. De tycker man ska avvakta för att se om något händer för det kan likagärna vara något som hon har fått i sig. Katter är ju bra på sånt och speciellt om de är utomhuskatter. Hon har ju flera gånger hittat små gnagare som hon glatt tagit hem och visat upp stolt.

Agria

Så fort vi fick Selma så försäkrade vi henne. Så att man faktiskt har råd och möjlighet att ta hand om allt som kan tänkas komma. Agria måste i alla fall vara en av de bästa och mest sympatiska försäkringsbolag jag någonsin pratat med. Nu när hon mått dåligt har man också pratat med dom flera gånger. Det låter ju hemskt men man är ju rädd för kostnaderna som kan uppstå. Det är ju otroligt dyrt med husdjur.

AniCura Djursjukhuset i Jönköping

Selma har inte blivit sämre, men hon har heller inte blivit bättre.. Vi ringde då Djursjukhuset i Jönköping, en smådjursklinik i Jönköping som ligger rakt fram i rondellen om man kommer från Ica Maxi. De tyckte absolut att man skulle komma in så de kunde kolla på henne då det gått några dagar nu. Vi åkte in på eftermiddagen med henne och de undersökte och tog provet. Det gick väldigt fort och de var otroligt duktiga både med henne och med oss som är oroliga. När proverna hade kommit tillbaka så visade det sig att hon hade en bakterieinfektion. Hon fick antibiotika utskrivet och vi åkte hem med henne och började ge henne medicinen. Det tog inte lång tid innan hon började må bättre och bara efter några dagar så var hon nästan återställd!

Hon mår bra nu 🙂

Vi är otroligt glada att hon mår bra nu och barnen är inte alls oroliga längre, inte vi heller för den delen. Tack så jättemycket AniCura Djursjukhuset i Jönköping för att ni tog emot oss på ett sånt bra sätt. Det lugnade oss verkligen. En smådjursklinik i Jönköping som verkligen hjälpte oss och Selma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *